Tervetuloa ilmoittautumaan Suomen Piilolasiseuran SILMÄN ETUOSAN JA PIILOLASIEN ERIKOISLUENTOPÄIVÄÄN, joka pidetään Helsingin Messukeskuksessa perjantaina 11.1.2019 klo 12.00 - 21.00.

Erikoisluento11.1.2019_ohjelma

Päivän ohjelma ja aikatauluon myös ladattavissa Suomen Piiloasiseuran Facebook sivuilla.

Ilmoittauduthan mahdollisimman nopeasti, viimeistään 17.12.2018 mennessä.

Paikkoja on rajoitetusti ja osallistujat hyväksytään ilmoittautumisjärjestyksen perusteella.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Erikoisluentopäivä luvassa NÄE2019 optometriapäivillä tammikuussa

Avaamme NÄE2019 optometriapäivät jo perjantaina 11.1.2019 järjestämällä jäsenillemme kuivasilmäisyyteen painottuvan Erikoisluentopäivän, johon sisältyy laadukkaiden luentojen lisäksi myös workshop osuuksia.

Erikoisluentopäivä on siis avoinna VAIN JÄSENILLEMME (enintään 50 henkilöä) ja osallistumisen hinta 70 € vastaa tasoltaan lounaan, kahvituksen ja iltatapahtuman kuluja. Osallistujalla tulee olla kurssille hakiessa maksettuna jäsenmaksu vuodelle 2018. Luonnollisesti koulutukselle haetaan myös koulutuspisteet. Tarkempaa tietoa tapahtuman ohjelmasta tulee näkymään Piilolasiseuran netti- ja Facebook sivuilla, sekä yleisissä NÄE ry:n tiedotuksissa.

Haluatko liittyä Suomen Piilolasiseuran jäseneksi? Tästä löydät jäsenhakemuslomakkeen.

Nähdään siis tammikuussa!

PS. Jäsenmaksut on lähetetty seuran jäsenille viime viikolla. Mikäli viesti jostain syystä ei ole löytänyt perille, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian osoitteeseen piilolasiseura@gmail.com. Pyydämme ystävällisesti suorittamaan maksun seuran tilille mahdollisimman pian, mutta tietysti viimeistään eräpäivään mennessä. Jäsenmaksu on 50 euroa/vuosi ja yli 65-vuotiaat eläkeläiset 25 euroa/vuosi. Opiskelijoille jäsenyys on ilmainen valmistumisvuoden loppuun asti. Kiitos!

Infoa tietosuoja-asiasta

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) astui voimaan toukokuussa 2018. Asetuksen mukaan EU:n kansalaisella on oikeus tietää ja tarkistaa, miten hänen henkilötietoja käsitellään. Suomen piilolasiseuran jäsenten henkilötietoja hoitaa luotettava yhteistyökumppani Yhdistysavain.